Herta på vej mod Formel 1

Colton Herta arbejdede hårdt på at lande et Super Licens til Formel 1, i 2022 sæsonen, for at kunne skifte over til AlphaTauri og dermed frigive Pierra Gasly. Det lykkedes ikke, selvom Gasly alligevel blev frigivet af Red Bull. Nu er der måske en ny chance til amerikaneren.

Colton Herta . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/1 2023 klokken 12:01

Red Bull pressede hårdt på overfor FIA, for at give Colton Herta dispensation til at kører Formel 1, til trods for at han fortsat manglede nogle point til at opnå det adgangsgivende Super License.

Det lykkedes som bekendt ikke, men Gasly blev reddet på målstregen af Nyck de Vries, der overbeviste alle i paddock, om at han er god nok til Formel 1, da han scorede point i sit første Formel 1 løb, da han afløste Alex Albon i Italien.

Men ny forlyder det, at Colton Herta alligevel er ved at kunne lande et Formel 1 sæde, selvom det bliver skudt nogle år.

Det nye amerikanske Formel 1 hold, der netop har annonceret at de har indledt forhandlinger med Formel 1 om at kunne stille med et hold, Andretti Cadillac, skulle angiveligt allerede være i forhandlinger med Herta, da man håber at kunne stille til start, med et rent amerikansk hold.

Den anden kandidat til det nye amerikanske hold, er holdejerens søn, Michael Andretti, der ligeledes brænder for at komme over til Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Andretti Cadillac melder klar til Formel 1 Red Bull: Farvel til flere sponsorer »