Officielt: Ricciardo tilbage hos Red Bull!

Rygterne har svirret i et par uger, men nu er den fortabte søn vendt tilbage til Red Bull-familien. I første omgang som test- og reservekører, men hvem ved, hvor længe Sergio Perez får lov til at blive af Verstappen…

Abu Dhabis Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 23/11 2022 klokken 14:11

Den fortabte søn er vendt tilbage:

Daniel Ricciardo vil næste sæson være tilbage hos Red Bull, hvor han bliver test- og reservekører for det østrigske Formel 1-team. Det skriver Red Bull på deres hjemmeside

Desuden vil Ricciardo blive inddraget i masser af marketingarbejde for det østrigske brand.

Optur for RicciardoOptur for Ricciardo
Copyright Red Bull


Australieren har tidligere kørt for både Toro Rosso og Red Bull mellem 2012 til 2018 og vundet 8 grandprixer – 7 af dem for Red Bull og et enkelt for McLaren.

Ricciardos karriere fik et delvist knæk hos især McLaren, hvor han på trods af en enkelt løbssejr på Monza 2021 ikke kunne få tingene til at virke og generelt lå langt efter Lando Norris.

Zak Brown nyder en 'shoey' på Monzas sejrspodium, hvor Daniel Ricciardo (tv) stod øverst. Italiens GP 2021.Zak Brown nyder en 'shoey' på Monzas sejrspodium, hvor Daniel Ricciardo (tv) stod øverst. Italiens GP 2021.
Copyright McLaren Media - Motorsport Images


Men det har ikke hindret Red Bull i at hyre Ricciardo igen, for Red Bull ved, hvad de har i Daniel Ricciardo:

Christian Horner udtaler: "Det er fantastisk at have Daniel tilbage i Red Bull-familien. Han har et enormt talent og er en utroligt fascinerende person. Jeg ved, at alle på fabrikken er begejstrerede for at kunne byde ham velkommen hjem.”

Valget af Daniel Ricciardo puster også til rygterne om, at australieren står i kø til at overtage Sergio Perez’ sæde, hvis han enten ikke leverer præstationerne på banen eller bliver uvenner med teamets førstekører, Max Verstappen.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vil Verstappen have Ricciardo tilbage? FIA skiller sig af med Rao »