Hamilton havde hydraulikproblemer

Lewis Hamilton var ude og tale med pressen, inden løbets vinder havde krydset stregen, efter han måtte kører i garagen, med det der viste sig at være hydraulikproblemer.

Lewis Hamilton. Englands GP 2022 . Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/11 2022 klokken 18:11

Lewis Hamilton sendte sin Mercedes W13 på en flyvetur, da han på første omgang troede han kunne holde på, på ydersiden af Carlos Sainz, der havde fået en markant bedre start en britten.

I første omgang så det ud til, at bilen slap uden skader, men som løbet udviklede sig, begyndte Hamilton at klage mere og mere over bilen, som han mente havde fået beskadiget gulvet efter flyveturen.

Men i sidste ende var det problemer med hydraulikken, som Hamilton mente var en direkte følge af flyveturen, der sendte ham ud af løbet, med få omgange til mål.

Hamilton virkede dog ikke til at det berørte ham synderligt og bebudede, at han ikke var færdig med at vinde løb sammen med Mercedes, selvom det ikke lykkedes for ham i år.

Mercedes, som har været så sejrsvandt, formåede kun at sikre sig en enkelt sejr i 2022, hvilket skete i årets næstsidste løb i Brasilien, da det lykkedes George Russell at komme først over stregen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: Løbsresumé Hvem kører hvor i 2023 »