Ingen speciel aeropakke til Kevin

HAAS er holdet med det absolut laveste budget i Formel 1, hvilket betyder at de sparer der hvor det er muligt. Det betyder, at de ikke kommer til at kører med en speciel aeropakke på Monza, som alle de andre hold.

HAAS Monza . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/9 2022 klokken 12:09

Mens Kevin Magnussen, Mick Schumacher og Antonio Giovinazzi med misundelse kan se på alle de andre Formel 1 holds, helt specielle low downforce aeropakker, her på Monza, må de selv tage til takke med en hækvinge, der har fået savet lidt af den øverste del.

Hvis man skal finde lidt positivt ved dette, er det at de vil være ret stærke i den snævre del af banen. Problemet er bare at den kun udgøre under 10 % af den samlede længde.

Det betyder, at HAAS bliver nød til at satse med deres set-up, samtidig med at de om nogen, håber på et regnvejrsløb søndag.

Overfor BMF1 udtaler Kevin Magnussen, at de er optimistiske og at de ikke udelukker, at der kan komme point på kontoen igen, men også at de ved det bliver en svær weekend.

Hvis det kan lykkes for de to HAAS kørere, at holde sig indenfor DRS, vil de have en chance for at hive et godt resultat. Det betyder så også, at det bliver vigtigt for dem, at kører en rimelig god kvalifikation og at Kevin, igen skal lave en super start.

Med andre ord, ser det ud til at blive en svær weekend for HAAS, men selvom det ser nærmest umuligt ud, så har vi før set meget overraskende resultater, her på Monza.

Sidste år vandt Daniel Ricciardo og forrige år var det Gasly der vandt. Så alt kan lade sig gøre.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP: Gridstraffe (opdateres) Italiens GP: 1. Frie træning - Dobbelt Ferrari-top »