Italiens GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend skal Formel 1 cirkusset forbi den velkendte italienske bane i Monza-Park. En park der normalt byder tilskuere og kørere velkommen med en dejlig sensommer, men sådan ser det ikke helt ud til at blive i år.

Italiens Grand Prix 2020 . Copyright BWT Racing Point

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/9 2022 klokken 12:09

Ferrari håber på mirakler, når de kommer til hjemmebanen med de stolte traditioner; Monza.

Vejret er et af de steder, der kan rykke ved magtbalancen, men hvilken type vejr det er, der er bedst for Ferrari, ved vi ikke rigtigt endnu.

Fredag Her er der varslet hele 69 % chance for regn og tilmed også torden. Samtidig ser det ud til, at det kommer til at blæse en del, men det bliver behageligt varmt med varslede temperaturer på 25 grader.

Lørdag Der er fortsat en chance for, der kommer regn her også, omend den er meget lav. Fortsat en del vind, men også noget mindre end fredag. Temperaturerne forbliver omkring 25 grader.

Søndag Løbsdagen ser ud til at blive rigtig fin vejrmæssigt. Chancen for regn er der fortsat, men er sat til blot 3 %. Vinden tager yderligere af, og temperaturen forbliver omkring 25 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hollands GP: Vejrudsigten Singapores GP: Vejrudsigten »