Ulven kommer

Toto Wolff melder nu ud, at Mercedes kommer med de aerodynamiske opdateringer, som vil løse udfordringerne med W13, når der om kort tid skal køres løb i England.

Canadas Grand Prix 2022 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/6 2022 klokken 10:06

Ulven, Toto Wolff, er sikker i sin sag, når han melder ud, at Mercedes nu er klar med opdateringer, som vil give holdet mulighed for at udfordre Ferrari og Red Bull i fronten af feltet.

Under sidste løb i Canada var Mercedes blevet markant mere rolig at se på, mens de stadig manglede det sidste, for at kunne udfordre Red Bull og Ferrari i kampen om en sejr.

Når der, om lidt over en uge, skal afvikles løb på Silverstone i England, vil Mercedes komme med de opdateringer til deres aerodynamiske pakke, som vil eliminere de sidste svagheder. Hvis du spørger Wolff.

Som følge af de lidt indviklede regler om brug af vindtunneltid, har Mercedes, takket være deres dårlige sæsonstart, mere tid at gøre godt med end Ferrari og Red Bull, hvilket betyder at de kan nå at teste ekstra i vindtunnelen inden løbet på Silverstone.

Og det er det der får Wolff til at reagere optimistisk forud for det kommende løb.

"Canada var et meget stort skridt frem for os," kom det fra Wolff. "Vi lærte meget og det vil vi bruge aktivt i forhold til de nye opdateringer, vi kommer med til Silverstone," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mazepin sagsøger Haas Har Audi købt Alfa Romeo/Sauber? »