Mercedes fedtspiller

McLaren kører, Lando Norris, er sikker på at Mercedes ikke viste deres sande jeg, da der blev testet i Barcelona i sidste uge. Samtidig er han ærgerlig over, at han selv toppede testtiderne den første dag.

Lando Norris . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/3 2022 klokken 10:03

"Jeg er glad for at have prøvet vores nye bil, og have oplevet at den er ganske kapabel," udtalte Lando Norris efter testen under et pressemøde.

"Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg endte som hurtigste mand den første dag, da det fik folk til at skrue forventningerne urealistisk op over for os," tilføjede han.

Selvom den populære brite var hurtigst efter første dags test, endte han med at blive markant overgået af de to Mercedeser og Red Bull.

Netop Mercedes, mener Norris, absolut ikke har vist hvad deres nye bil kan.

Mercedes, og Red Bull for den sags skyld, har det med at holde lidt igen, under vintertesten.

"Uden at se for meget på data er jeg sikker på, at Mercedes og Red Bull virkelig er med helt fremme, sammen med os (McLaren red) og Ferrari," kom det fra Norris. "Måske tilmed lidt foran."

"Vi viste heldigvis selv ret god stabilitet, men det føles også som om, at vi har meget arbejde foran os inden det første løb, hvis vi skal gøre os forhåbninger om et top resultat," tilføjede han.

Formel 1s sæsonstart nærmer sig. Den 20. marts i Bahrain går det løs.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso bekymret England udelukker Mazepin »