Abu Dhabis GP: Hot or Not

Der er ingen tvivl om, at de to primære duellanter var særdeles Hotte gennem hele weekenden, der er mere tvivl om hvem der skal med på Not listen. Her er vores bud.

Abu Dhabis Grand Prix 2021 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/12 2021 klokken 13:12

Efter et løb, der var så vildt og følelsesbetonet, er det udfordrende at udpege hvem der er rigtig Hot og hvem der ikke er det, uden at træde nogen over tæerne, så undskyld for det!

Super HOT
Uanset om man holder med den nykårede verdensmester, Max Verstappen, eller den 7. dobbelte verdensmester, Lewis Hamilton, kan man ikke komme udenom, at de begge var særdeles Hotte i denne weekend. Og i det store hele, kørte de det reneste løb, vi har set fra dem længe. Det får os til at tildele dem begge 1. pladsen på HOT listen.

Brændende HOT
Sergio Perez fandt stille og roligt ud af, hvordan den Red Bull racer skulle køres. I Abu Dhabi viste den hurtige Mexikaner, at han virkelig formår at kører tæt race, uden at gå over stregen.

Efter den lange duel med Hamilton, sad man med et lille ønske om, at det var ham og Hamilton der kæmpede om VM. Det var så stærkt og respektfult kørt af de to, selvom Toto Wolff blev nervøs og prøvede at få Massi til at stoppe det.

Hot
Carlos Sainz Jr. viste igen, at han befinder sig godt hos Ferrari. Nok lidt for godt, hvis man spørger Charles Leclerc, der virkelig er blevet udfordret i år, af den hurtige og sympatiske spanier.
Det er rigtigt at der var noget held med til at få ham på podiet, men han kørte et stærkt løb og viste, at Ferrari er ved at være tilbage igen.

Bobler
Vi overvejede at tage Michael Masi med i hot listen, for at være hurtig til at afvise Wolff's klynken, da kampen mellem Hamilton og Perez var på sit højeste.


NOT
Valteri Bottas kunne have hjulpet Hamilton til at vinde VM igen. Han skulle bare have fulgt nogenlunde med de førende, så Verstappen ikke havde tid til at pitte efter Soft til sidst i løbet, helt som Perez formåede og dermed satte en stopper for at Hamilton kunne nå ind.

NOT
HAAS. Efter denne sæson, kan vi som danske Formel 1 fans, kun være glade for at Kevin Magnussen ikke fik en sæson mere med dem. Et ultra lavt budget, betød at de var lettede, da Mazepin måtte udgå inden starten, efter at være testet positiv for Covid-19. Havde en af kørerne knækket en frontvinge, i løbet af weekenden, ville de være ude af løbet.

Vi må håbe, at deres sats på 2022 raceren, giver pote, men man kan have sine tvivl, når man hører hvordan alle de dygtige mekanikere har forladt holdet.

NOT
Nicolas Latifi sikrede sig med en klodset afkørsel, efter en nærkamp mod Schumacher, som han ikke burde være i nærheden af, en afgørende betydning for verdensmesterskabet og blev med garanti, strøget fra Toto Wolff's julegave liste.

Latifi har sporadisk vist, at han faktisk godt kan kører bil, men for det meste, har han bevist at han, som Mazepin, ikke burde have et sæde. Det er igen penge der giver ham det sæde.

Bobler
Som til HOT, kunne vi også tage Michael Masi med på NOT listen.
Flere kontroversielle beslutninger, hjalp Verstappen til en bedre position til at sikre sig VM. Værst var det dog for dem der bare blev tilskuere til løbets afslutning, da de ikke fik lov til at komme forbi inden genstarten.


Som altid, er I velkommen til at komme med jeres egne bud.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: Dagen derpå FIA erkender safety car-problemer »