Hamilton får supermotoren tilbage

Mercedes har sat en voldsom slutspurt ind for at hjælpe Lewis Hamilton til endnu et verdensmesterskab og har givet ham en supermotor, som viste sig helt suveræn i Brasilien. Den kommer i bilen igen til det kommende løb i Saudi Arabien.

Tyrkiets Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/11 2021 klokken 08:11

Efter løbet i Qatar meldte Mercedes ud, at det kom bag på dem, at Hamilton var så suveræn, da man havde valgt at sætte en svagere motor i hans bil op til løbet.

Den meget stærke motor, som Hamilton havde i Mercedesen i Brasilien, vil dog finde vej tilbage, når Formel 1-feltet indtager den helt nye bane i Saudi Arabien om lidt over en uge.

Det er ikke ligefrem gode nyheder for Max Verstappen, der, trods to sejre på stribe til Hamilton, fortsat fører i kampen om Formel 1-verdensmesterskabet.

Den nye bane formodes at være motorkrævende, hvilket er grunden til at Mercedes vælger at bruge den stærkeste motor, som de har til rådighed.

Hamilton har brugt hele 6 motorer i år, hvilket betyder at han har overskredet det maksimale antal med 3. Motorskiftene har udløst 3 straffe, som Mercedes ikke har haft problemer med at komme tilbage på.

Der har været forlydender fremme om, at Hamilton skulle have endnu en ny motor, men det lader til ikke at være sandt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1’s Power Ranking: Qatars GP Marko mener Mercedes har skiftet bagvinge »