Masi roser Mercedes og Red Bull

Den hårde, men meget fair kamp, som Mercedeskøreren Lewis Hamilton havde med Red Bulls Sergio Perez, var perfekt udført, og heldigvis var der ingen klager fra nogle af holdene, hvilket Masi var yderst tilfreds med.

Michael Masi . Copyright formula 1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/10 2021 klokken 08:10

Formel 1 løbs-direktør Michael Masi var en smule forundret over, at hverken Mercedes eller Red Bull havde klaget over den vildeste duel under Tyrkiets Formel 1 Grand Prix i weekenden, hvor Lewis Hamilton forsøgte at overhale Sergio Perez, men blev afvist.

Under duellen kom Perez så langt ud, at han kørte på den forkerte side af keglen ind til pitindkørslen, for at komme tilbage på indersiden af Hamilton.

Noget Hamilton tydeligvis ikke havde forventet, men hurtigt reagerede på.

"Han gjorde ikke noget forkert under dette træk," udtalte Masi, henvisende til spørgsmål fra journalister om at det var lovligt at komme tilbage på banen, efter han på den måde var i pitindkørslen.

"Der er kun en regel om, at man skal komme ind venstre om bøjen, når man skal i pit, ikke noget om at man ikke må komme venstre om bøjen, mens man bliver ude på banen," forklarede Masi.

"Jeg finder det lidt morsomt, at inden af holdene har klaget over det efterfølgende. Noget jeg samtidig er glad for," tilføjede han.

"Det var hårdt, men meget fair, racing, som vi alle elsker at se," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner: Vi er ikke i nærheden af Mercedes FIA på vej med international rangliste »