Ny simulator til Tsunoda

Yuki Tsunoda har haft noget af en rutschebanetur i 2021, men nu skal en ny simulator være med til at give bedre performance.

Yuki Tsunoda. Bahrains GP 2021. . Copyright AlphaTauri

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 6/10 2021 klokken 09:10

Yuki Tsunoda kører sin første sæson i Formel 1, og den unge japaner lagde stærkt ud i starten af sæsonen. Sidenhen er det blevet noget af en rodet fornøjelse.

Tsunoda kører til tider stærkt, men uheldigvis også ind i mange ting. Det har kostet dyrt i kulfiberdele hos AlphaTauri.

Det har dog ikke været nok til at skræmme italienerne væk fra rookien, da de fortsætter samarbejdet næste år.

Derfor har teamet investeret i en ny simulator, som skal hjælpe Tsunoda med at blive endnu bedre. Og endnu federe er det, at simulatoren bliver oprettet hjemme hos Tsunoda. Det skriver Motorsport.com.

Simulatoren er ikke lige så realistisk som den Red Bull har på fabrikken, og det giver ikke samme effekt som den virkelige racer.

Meningen er, at det skal give Tsunoda mulighed for at teste banerne, køre en hel løbsweekend - for at prøve arbejdsprocessen - og teste ting af på banen. Alt sammen i samarbejde med ingeniøren.

Nu bliver det spændende at se, om Tsunoda får endnu mere fart i raceren.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Flere problemer for Mercedes? Red Bull med hyldest til Honda »