Straf til Perez

Sergio Perez er blevet sendt en plads tilbage i feltet forud for løbet på søndag, efter et sammenstød med Kimi Raikkonen i fredagens anden frie træning.

Sergio Perez . Copyright BMF1

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 11/9 2020 klokken 20:09

Den snart tidligere Racing Point-kører var på vej ud af pitudkørslen, men der var en Alfa Romeo, som var på vej imod svinget, og da de nåede hen til sving 1, fik mexicaneren bremset for sent, som sendte Raikkonen ud på snurretur.

Perez mistede sin frontvinge i samme proces, og efter deres ulykke, blev det røde flag også kastet ud for at fjerne frontvingen fra banen.

Den tidligere Sauber-kører giver nu den specielle pitudkørsel skylden for crashet.

“Jeg føler, at pitudkørslens udgangslinje går for langt ud og det giver ikke nok vinkel for bilerne, “lyder det fra den mexicanske racerkører ifølge Formula1.com

“Det er naturligvis et nyt sted, vi har aldrig været her før. Jeg var klar over, at Kimi var der, men selvfølgelig ikke så tæt på mig, fordi da jeg var på vej ud af pitudkørslen, var jeg ikke i stand til at se ham. Det var en lang distance (pitudkørslen) og desværre kunne jeg ikke undgå ham, det var det, der skete.”

Stewards’ vurderede, at Perez fik besked fra hans løbsingeniør, at Raikkonen var på vej og besluttede derfor at give ham et enkelt strafpoint for episoden, samt at sende ham en plads tilbage i feltet.


OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Perez pines af Racing Points beslutning McLaren vil sælge fabrikken »