HAAS overvejer fremtiden

En seriøs nedtur i 2019 og en meget skuffende start på 2020-sæsonen, får HAAS Formel 1 holdets ejer, Gene Haas, til at overveje om han ønsker at forblive en del af Formel 1.

Australiens Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/7 2020 klokken 09:07

I et interview op til weekendens Formel 1-grandprix i Ungarn fortæller Kevin Magnussens holdkammerat Romain Grosjean ærligt, at de ikke kender til holdets fremtid.

"Det er elefanten i rummet, ingen vil rigtigt tale om det," kom det fra Grosjean.

"Vi har et godt hold, og det vil være en skam, hvis ikke vi fortsætter, men vi ved at Gene (Haas, red.) ikke er tilfreds med situationen," lød det yderligere fra franskmanden.

Kevin Magnussen har tidligere været inde på, at han er udmærkede klar over, at holdet kan lukke efter denne sæson.

"Det er en af de ting, man må leve med som Formel 1-kører," udtalte han. "Alt kan skifte fra det ene øjeblik til det andet."

Gene Haas er selv med til Formel 1-løbet i Ungarn, som det første han deltager i i år. Om det er et varsel om nyt, eller bare fordi han nu kunne komme med, er der ingen meldinger om.

Skulle det lykkes for Sebastian Vettel at lave en aftale med Aston Martin, kan Sergio Perez ankomst til HAAS blive redningen med hans mange sponsor penge.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel dementerer – delvist Ingen opdateringer til Ferrari »