Breaking News: Ocon bekræftet af Renault

Så er det officielt. Esteban Ocon er officielt bekræftet som Grand Prix kører for Renault i 2020 og at han bliver holdkammerart med Daniel Ricciardo.

Barcelona 2017 pre-season test 2 - Force India . Copyright Force Inda

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/8 2019 klokken 14:08

Esteban Ocon er netop blevet bekræftet som Renault kører i 2020.

Han sender således Nico Hülkenberg ud af det franske hold.

Rygtet der fik vind i sejlene efter at Toto Wolff kort inden sommerferien meldte ud, at de ikke ville holde på Ocon, skulle han få mulighed for at lande et sæde på et andet hold, samtidig med at de ikke kunne sikre ham et.

Mercedes har tidligere i dag officielt bekræftet, at Valteri Bottas tager et år mere med Mercedes. Og nu er det så officielt, at Esteban Ocon vil kører for Renault, som han har indgået en kontrakt på to år med.

"Vi er glade for at melde ud, at vi har lavet en aftale med Ocon for de kommende to år," kom det fra Renaults holdchef Cyril Abiteboul.

"Vi ser frem til samarbejdet med ham. Ocon er en meget talentfuld kører som har vist at han kan score point."

"Jeg vil samtidig takke Nico for hans tid på holdet. Han har været god for os i de seneste 3 sæsoner, og har været med til at derive os frem som et hold."

"Da han kom til holdet, lå vi nummer 9 i mesterskabet. Sidste år blev vi nummer 4," sluttede franskmanden.

Esteban Ocon er naturligvis også meget glad for at kunne bekræfte sin nye aftale, der bringer ham tilbage i en Formel 1 bil.

"Først og fremmest er jeg meget stolt over at blive Renault kører. Jeg er opvokset i Enstone, hvor jeg har været i tæt kontakt med først Lotus og sidenhen Renault. Jeg er meget tæt tilknyttet holdet og alle der arbejder her."

"Det var Renault der hjalp mig til at komme ind i toppen af motorsport."

"Det er stort, at et hold med så store ambitioner har valgt mig til, hvilket jeg gerne vil takke mange gange for," sluttede Ocon.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Günther bekræfter: Kevin bliver Lundgaard opgiver ikke F3-mesterskabet »