Haas overvejer kørersammensætningen

Efter Grosjean og Magnussen satte hinanden ud af det britiske GP, blev holdchefen så vred at han nu overvejer den fremtidige kørersammensætning.

Kevin & Romain . Copyright Haas F1

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 16/7 2019 klokken 14:07

Kort efter starten af det britiske Grand Prix, ramlede Grosjean og Magnussen ind i hinanden, hvilket resulterede i at de kort efter måtte udgå, een efter een.

Holdchefen, Günther Steiner, har allerede en del at tænke på med hans sponsor, Rich Energy, som laver en farlig ballade, for ikke at nævne holdets generelle manglende præstationer. Han blev derfor ikke meget glad da hans 2 kørere ikke kunne finde plads til hinanden på banen.

Günther Steiner, Østrigs GPGünther Steiner, Østrigs GP
Copyright BMF1


Magnussen og Grosjean er tidligere blevet advaret mod den slags situationer, og er blevet fortalt at det er fuldstændigt uacceptabelt. Holdchefen indikerer sågar at hvis der er problemer med den interne kemi mellem kørerne, kan det lede til en anden kørersammensætning.

Skulle det ske, er det mest sandsynligt at Romain Grosjean er den der bliver skubbet ud, da han fortsat er den der scorer færrest point, og ligeledes er den med den korteste kontrakt.

En mulig erstatning kunne være Sergio Perez, som kunne blive ledig hvis Racing Point skulle sætte Esteban Ocon i hans sæde.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Er Vettel færdig som førstekører for Ferrari? Rich Energy skifter navn - Storey fyret! »