Racing Point satser på nyt design til Tyskland

SportPesa Racing Point-teamet er igang med at udvikle en opgradering til deres 2019-racer, som de forventer kan give store forbedringer, i kampen i midterfeltet.

Lance Stroll . Copyright Racing Point

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 17/5 2019 klokken 15:05

Racing Point-teamet er igang med at udvikle en opgradering til deres 2019-racer, hvilket er en opgradering, som bliver beskrevet af teamet, som næsten at være en helt ny bil.

Teamet har valgt at gå i en helt ny retning med deres aerodynamiske filosofi, hvilket ikke skræmmer teamet, da de har observeret at flere andre er gået i den retning.

Sergio Perez vintertestSergio Perez vintertest
Copyright NFL media


Formålet er (selvfølgelig) at forbedre bilen aerodynamisk, og tanken er også, at det er ændringer som kan være med til gøre tingene bedre for fremtidig udvikling.

Det nuværende problem med bilen, er at de ikke formår at finde den rette balance i bilen, hvilket slider unødvendigt hårdt på dækkene.

Racing Point har tidligere benyttet sig af Toyotas vindtunnel, men har for nylig skiftet over til at benytte sig af Mercedes’ vindtunnel i Brackley.

Teamet har tidligere været begrænset økonomisk, hvilket også har haft indflydelse på antallet af opgraderinger som de har kunne komme med til løbene.

Men teamet fik nye ejere sidste år, som har valgt at skyde en masse penge i teamet, og derfor har holdet nu også mulighed for hurtigere at komme med opgraderinger til bilen.

Racing Point kørerneRacing Point kørerne
Copyright Racing Point


Teamet kom allerede med opgraderinger til det Spanske Grand Prix, hvilket virkede til at de havde svært ved at få det bedste ud af.

Planen er, at opgraderingen vil blive brugt inden det Ungarnske Grand Prix, og helst ved Tysklands Grand Prix i juli måned.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mere fra Mercedes Niki Lauda er død »