Mere fra Mercedes

Mercedes chef Toto Wolff siger, at der er stadig mere de kan få ud af deres 2019 racer. Der har været fokus på vinger, men næste skridt er motoren.

Toto Wolf . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 16/5 2019 klokken 15:05

Mercedes har haft en fantastisk start på denne sæson, med placering som nr. 1 og 2 i de første fem løb er det ny rekord for et team.

Der har været meget fokus på opdateringer til aerodynamikken, specielt vingerne, men Toto siger at nu vil teamet fokusere mere på motordelen for at få flere kæfter til bilen. "Vi regner med at få en del mere ud af motoren end vi hidtil har kunne, det bliver nok ikke store forbedringer, men mere moderat end hvad vi har kunne før."

Spaniens Grand Prix 2019. Valtteri Bottas tager pole position i kvalifikationenSpaniens Grand Prix 2019. Valtteri Bottas tager pole position i kvalifikationen
Copyright Mercedes AMG


"Der bliver arbejdet hårdt på vores næste version af motoren, det er trods alt kun det 5. løb i år, så der er også gode muligheder at forbedre på andre områder. Med opdateringen til vingen foran, føler vi at vi kan fokusere på de andre områder nu, og vi starter med motoren."

"Vi glemmer ikke at Ferrari og Red Bull også er ret stærke, og har ressourcer til at indhente os. Vi har haft en utrolig god weekend i Barcelona, nok den bedste i mange år, men hvis Ferrari har en stærk weekend i Monaco, så vil de fleste sikkert sige, at nu er det måske slut med at Mercedes er så dominerende."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Latifi debuterer i Canada Racing Point satser på nyt design til Tyskland »