Forventninger til de første test. Del 2.

Når vintertesten begynder, vil der især være stor fokus på kampen om midten. Sidste år var der en lang og tæt kamp, som ser ud til at blive endnu tættere i år.

Rich HAAS 16 9 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/2 2019 klokken 10:02

Med en forventning om, at Mercedes, Ferrari og Red Bull, igen i år stikker af i front, vil den helt store kamp, igen blive i midterfeltet.

Racing Point Racing Point
Copyright Racing Point


Det tidligere Force India hold, der med ny ejerkreds og ledelse, samt navn så de nu hedder Racing Point, forventes at lave et stort spring frem.

Holdet med den lyserøde bemaling, har i flere år, markeret sig som det hold, der fik mest ud af hvert £. det betyder, at de forventes at klare sig endnu bedre, nu hvor økonomien er blevet markant bedre.

Men når man ser på det de præsenterede, samt de billeder der er kommet ud fra holdet, ind til nu, ser de ikke rigtigt skarpe ud. Men en ting er hvad vi bliver præsenteret for, når der er officiel promovering af den nye bil, en anden er den bil der rammer banen i Barcelona, mandag.

The Renault Sport F1 Team RS19. Renault Sport F1 Team RS19 Launch, Tuesday 12th February 2019, Enstone, EnglandThe Renault Sport F1 Team RS19. Renault Sport F1 Team RS19 Launch, Tuesday 12th February 2019, Enstone, England
Copyright Renault F1


Hos Renault har man nu valgt at satse stort, ved at hyre Daniel Ricciardo ind. En mand der om nogen, formår at få det optimale ud af en bil.

Yderligere valgte holdet fra Enstone, at skippe juleferien, for at være så klar som muligt, til de første dage i Barcelona. Billederne af den første version af deres 2019 racer, viser en bil der står skarpt.

Samtidig har Renault, på motorfabrikken i Frankrig, haft seriøst gang i udviklingen af deres V6 motor, som de nu påstår, er blevet stærkere og mere pålidelig. De siger selv, at de igen er langt foran Honda og meget tæt på Mercedes, hvad angår Power.

Hidtil har Renault fulgt deres plan, siden de kom tilbage til sporten. de har økonomien i orden, så det er slet ikke umuligt, at de vil være tæt på de tre tophold i år.

Rich HAASRich HAAS
Copyright Haas F1


Men ny bemaling og en stærk fokus på 2019 reglementet, tidligt inde i 2018, kan Rich Energy HAAS holdet, igen være holdet der overrasker alt og alle, når vintertesten begynder.

De har, selvfølgelig ikke officielt, fået hjælp af Ferrari, i forhold til deres aero pakke. Især snuden på HAAS raceren, minder meget om Ferraris tilgang til de nye regler.

Samtidig siges det, at Ferrari igen har taget teten, med deres nyeste version af deres Power Pack, så ingredienserne er der til, at vi med lidt held, vil se HAAS tage deres første podieplacering, i år.

Kevinb Magnussen og Romai Grosjean, vil komme til Australien, velforberedte, det samme vil holdet. De fejl vi så i starten af sidste sæson, vil vi næppe se i år. Så der er gode tegn at spore, men det bliver hårdt og tæt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Forventninger til de første test. Del 1. F1-hold går glip af testdag »