Stroll var ikke klar til Formel 1

Williams hævdede tilbage i 2017, at Lance Stroll var klar til at komme til Formel 1, da de indgik aftalen med ham, til trods for at han kom direkte fra Formel 3. Det siger Lowe nu, ikke var sandt.

Stroll interview på Monza . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/12 2018 klokken 15:12

Paddy Lowe, der i dag er medejer af Williams Formel 1 holdet, indrømmer nu, efter at Lance Stroll har forladt holdet, til fordel for et sæde hos Force India, at han kom for tidligt til Formel 1.

"Han er meget talentfuld, det er der ingen tvivl om, men han havde haft godt af, at få et år mere udenfor Formel 1, inden han startede."

Der er ingen der er i tvivl om, at den unge Stroll, fik sit sæde, som følge af en meget stærk sponsorstøtte, fra hans fars firma.

"Hans andet år i Formel 1, har vist stor fremgang, men der er mange grunde til, at jeg mener at han kom for tidligt til Formel 1," kom det yderligere fra Lowe.

Stroll var indblandet i uheld, i 3 af de 4 første løb, nogle af dem, kunne være undgået havde han haft lidt mere erfaring.

"Det var en meget hård start han havde, men det har absolut også hjulpet til at modne ham," sluttede Lowe.

Kinas Grand Prix 2017 - Billede fra WilliamsKinas Grand Prix 2017 - Billede fra Williams
Copyright Williams F1 Team

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen juleferie hos Renault Leclerc hurtigere end Vettel »