Schumacher bliver hos Theodore

Mick Schumacher tager et år mere sammen med Theodore Racing i Formel 3 klassen, efter en overbevisende indsats i sit debut år, hvor han var blandt de bedste rookies.

Mick Schumacher i sin Prema-racer. . Copyright Prema Powerteam

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/2 2018 klokken 15:02

Theodore Racing, eller med sponsornavnet på plads, Prema Theodore, har i dag meldt ud, at Michael Schumachers søn, Mick Schumacher, har valgt at blive hos dem i endnu en sæson.

Mick Schumacher er nu 18 år, hvilket sagtens kunne sætte ham ind i Formel 1, hvor der uden tvivl vil være flere hold klar med en kontrakt.

Men han vil ikke haste frem og ønsker således at bruge den tid, der skal til, for at han kan blive moden til Formel 1, som er hans mål.

Schumacher sluttede som den tredjebedste rookie i 2017 og samlet nummer 10.

Det er klart et mål, at forbedre dette resultat i 2018, hvor både han og holdet forventer, at han vil være med helt fremme i titelkampen.

"Kampen i Formel 3 er hård, stærk og tæt," kom det fra Mick Schumacher.

"Det er lærerigt at kæmpe på det niveau, hvorfor jeg glæder mig rigtigt meget til endnu en sæson."

"Det faktum, at jeg kan fortsætte med at arbejde med et så professionelt hold som Prema, kan kun hjælpe mig yderligere frem. Holdet er fantastisk at arbejde sammen med, og jeg er overbevist om, at vi vil opleve flere spændende løb med dem."

"Jeg er stærkt committed for at avancere yderligere i fremtiden og jeg vil kæmpe med helt i front, mod de bedste kørere," sluttede Mick Schumacher, der uden tvivl bliver en spændende ung mand at følge i de kommende år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 18 måneder til Briatore Renault: "Vi er bagefter!" »