Renault: "Vi er bagefter!"

Renault-chef Cyril Abiteboul ved, at hans hold fortsat er efter deres kundehold Red Bull og McLaren, men ikke så langt, at han ikke tør tro på en bedre sæson end 2017.

Cyril Abiteboul forklarer sig . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/2 2018 klokken 09:02

"Vi har forbedret os meget over vinteren," kom det fra Cyril Abiteboul i et interview med Autosport.

"Stærke inputs fra Hülkenberg og Sainz har virkelig hjulpet os godt på vej, men vi ved også, at det ikke er nok til at slå Red Bull og McLaren endnu," tilføjede han.

Det vil måske også være mere end blot optimistisk, hvis Renault forventede at de kunne overhale Red Bull efter vinterpausen, når man ser på, at Red Bull scorede over 300 point mere end Renault i 2017.

Men Renault er på rette vej, hvilket betyder at Cyril Abiteboul ikke er bange for at melde ud, at de forventer at kunne køre lige op med Red Bull og McLaren i 2019.

"Vi kender Red Bull rigtig godt, hvilket gør det nemt at sætte dem som vores mål. Vi tror at det er dem, der har det bedste chassis i feltet, så der er helt klart noget at sigte efter."

"Vi ved ikke hvad de kommer med i år, så det bliver spændende at se," kom det yderligere fra Cyril Abiteboul om Red Bull.

"McLaren er noget helt andet. Vi ved ikke hvor de er, men har en formodning om, at de er ret gode men vi forventer at kunne følge med dem i år," tilføjede han.

"Men det bliver nok først i 2019, at vi kan matche dem fuldt ud," sluttede Renault chefen optimistisk.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher bliver hos Theodore Red Bull med tidlig launch »