Alonso tæt på ny aftale

Fernando Alonso har flere gange været rygtet på vej væk fra McLaren, primært fordi Honda ikke har formået at levere varen. Men det går fremad, så en kontraktforlængelse kan være lige op over.

Alonsos garage . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/9 2017 klokken 16:09

Den flamboyante Flavio Briatore, der er Fernando Alonsos manager, udtalte i dag i Monza paddocken, at der vil komme en afgørelse om spanierens fremtid, indenfor meget kort tid.

"Vi forventer at der meget snart kan komme en udmelding", kom det fra italieneren.

"Alle er meget nysgerrige efter at vide, hvordan Fernandos fremtid ser ud."

"Vi taler meget med McLaren, men det er ikke nogen hemmelighed at vi ikke er tilfredse med Honda samarbejdet, men om det er det samme som vi ikke vil fortsætte, hvis McLaren og Honda bliver sammen, vil jeg ikke kommentere på".

"Fernando er meget glad for at være der hvor han er, så hvis vi kan sikre os, at holdet har mere at komme med fremover, vil det klart gøre det nemmere for os at tage en endelig beslutning".

Da Flavio blev spurgt ind til, hvornår en udmelding kan forventes at komme, meldte han tørt ud, at han håbede at var et spørgsmål om timer, frem for dage eller uger.

Flavio Briatore
Copyright Allan Haslund


Der er en del spekulationer i den italienske paddock, der går på at der kommer en udmelding fra Alonso i morgen, inden løbet.
Forventningen er at han bliver hos McLaren, mindst et år mere, da der ikke er andet end Williams som en realistisk mulighed for ham, for at blive i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Straffe til Hülkenberg og Palmer Eksklusivt interview med Kevin - Del 2/3 »