Gasly har fuld fokus på Formel 1

"Jeg taler jævnligt med Helmut Marko omkring muligheden for at komme til Toro Rosso i 2018, hvilket virker til at være muligt," udtaler Pierre Gasly i et interview, her i sommerferien.

Barcelona test 12. maj 2015 . Copyright Getty Images/Scuderia Toro Rosso

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/8 klokken 10:08

Pierre Gasly, der vandt GP2 mesterskabet i 2016, det der nu er omdøbt til Formel 2, fik ikke den ventede plads hos Toro Rosso i 2017, hvor man valgte at beholde både Sainz og Kvyat.

Det betød at han måtte finde en anden serie at køre i, da man ikke kan fortsætte i Formel 2, når man har vundet den. Hvilket sendte ham til den japanske Super Formula serie.

Men efter at have deltaget i sidste uges test i Ungarn, ser det ud til, at den unge franskmand igen har fået blod på tanden i forhold til at komme til Formel 1 i 2018.

"Det er helt klart mit mål at komme til Toro Rosso i 2018, men endnu mere mit mål, at køre Formel 1 i 2018," kom det fra Gasly.

"Jeg har ikke en manager der tager sig af tingene for mig, så jeg taler selv direkte med Helmut Marco om mulighederne," tilføjede han.

"Helmut er en meget lige til fyr, der siger nøjagtig det han vil ud med, så når han siger, at det ser godt ud, så er det fordi det gør det."

"Jeg forventer at vi har en afklaring om min fremtid, sidst på måneden," sluttede den optimistiske franskmand.

Sidst på måneden, vil Formel 1-feltet ankomme til Monza, hvor mange kontrakter traditionelt bliver annonceret.

BMF1 vil være talrigt tilstede i Monza-paddocken, hvilket betyder at de kontraktudmeldinger der vil komme der, vil blive annonceret med det samme.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tæt samarbejde mellem Sauber og Ferrari i 2018 Perez klar til at forlænge »