Honda tæt på aftale med Toro Rosso

Hondas samarbejde med McLaren vakler. Sauber er hoppet fra en aftale med dem, men nu kan Honda gå hen og få chancen for at blive leverandør til endnu et hold, da Toro Rosso har vist interesse.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/8 klokken 12:08

Bedst som vi forventede, at Sauber ville skifte over til Hondas power unit i 2018, indgik de en ny aftale med Ferrari, hvor de modsat de tidligere år, i 2018 vil få de nyeste motorer.

McLaren, der har en længere aftale med Honda, har også truet med, at det er slut med Honda samarbejdet efter denne sæson, hvilket betyder, at Honda kan stå uden et hold til deres udskældt motorer.

Men nu er der lys forude for den japanske producent, der har poppet virkelig mange ressourcer i udviklingen, for at de mindst har et hold at levere enheder til i 2018.

Toro Rosso skulle angiveligt være i tætte forhandlinger med Honda, om et skifte væk fra Renault, som de ellers deler med Red Bull.

Med det seneste resultat fra Ungarn, hvor McLaren ikke havde problemer med Honda motorerne i løbet, kan det være at timingen er helt god for det italienske hold.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Samme kørere hos Ferrari i 2018 McLaren kæmper for at beholde Alonso »