Ungarns GP McLarens første løb uden problemer

Ifølge Hondas motorsportschef, Yusuke Hasegawa, var Ungarns Grand Prix første weekend uden tekniske problemer.

McLaren. Barcelona vintertest 2017. . Copyright McLaren Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 3/8 klokken 09:08

Selv om Hondas motorsportschef, Yusuke Hasegawa, med tilfredshed har kunnet konstatere, at weekenden på Hungaroring var den første uden egentlige, tekniske problemer med Honda-enheden, har han alligevel benene solidt plantet i den japanske muld. Bossen erkender, at der stadig kan dukke udfordringer op.

"Jeg kan ikke sige, at vi føler os sikre, men vi så ikke nogen problemer," fortalte Hasegawa til Motorsport. "Vi havde ingen bekymringer, så det var første gang, jeg ikke var bekymret for, om vi kunne fuldføre løbet.”

"Vi havde godt nok et problem med MGU-H (energigenvindingsenhed fra turboen, red.) på Stoffels bil om fredagen, men den del var næsten nået til slutningen af sin levetid, og forårsagede ikke de store problemer i programmet.”

Stoffel Vandoorne sluttede i pointene på Hungaroring.
Copyright McLaren Media


"Jeg er rimelig tilfreds med vores performance. Vi vidste, at vi ville være konkurrencedygtige i forhold til midterfeltet og forventede at slutte omkring syvende til tiende-pladsen, umiddelbart efter top-3 teamene.”

"Jeg er glad for at vi kunne slutte løbet, som vi forventede."

Hvis resultaterne i prøvebænken ender som forventet, ankommer McLaren Honda med en såkaldt ’spec 4”-version til Belgiens Grand Prix på Spa om knapt tre uger.

”Vi fortsætter med at presse på med vores udviklingsprogram og håber på at få en god start på anden halvdel af sæsonen,” lød det fra Hasegawa.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber + Ferrari 2018 Testdag 2. Ferrari holder fronten »