De røde topper pengelisten

Forbes har netop offentliggjort deres liste over rigeste sportsstjerner og hold, en liste som har rød front, hvis man udelukkende kigger på Formel 1.

Sebastian Vettel. . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 5/2 2017 klokken 17:02

Det amerikanske erhvervsmagasin Forbes har netop offentliggjort sin liste over de rigeste sportsstjerner, hold og brands og den liste indeholder naturligvis også en smule Formel 1.

Man skal dog et stykke med på listen for at finde noget Formel 1-relateret, fordi listen toppes af forskellige brand som Nike og Pepsi, mens fodboldklubben Real Madrid er det rigeste sportshold og fodboldspilleren Cristiano Ronaldo er den rigeste sportsstjerne. Nike og Pepsi er henholdsvis nummer 1 og 2 på listen, mens Real Madrid og deres evige rivaler Barcelona er nummer 3 og 4, mens portugisiske Ronaldo slutter top fem af.

Sebastian Vettel.
Copyright Ferrari Media


Motorsport og Formel 1 er, som nævnt, også repræsenteret på listen, men noget længere nede. Den første motorsportsrelaterede på listen er NASCAR-køreren Denny Hamlin, der ligger nummer 118. Efter amerikaneren finder vi dog et par navne som Formel 1-folk kender rigtig godt. Ferrari ligger nemlig nummer to på motorsportslisten og nummer 142 i den samlede stilling, mens deres egen kører, Sebastian Vettel, ligger nummer 151, hvilket gør ham til nummer tre på motorsportslisten.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Skal man kigge på listen udelukkende med Formel 1-øjne, ser den således ud, hvis man kigger på kørere: 1: Sebastian Vettel, 2: Lewis Hamilton, 3: Fernando Alonso, hvilket er de eneste Formel 1-kørere der figurere på Forbes top 400 liste.

Kigger man på holdene, er Ferrari som nævnt nummer et, mens Mercedes er nummer to, McLaren nummer tre, mens Red Bull, Williams, Force India, Renault, Toro Rosso, Sauber og Manor kommer i den pågældende rækkefølge på listen. Ferrari er dog det eneste hold der er i top 200, så alle andre hold ligger derfra og nedefter på den samlede liste.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« DMSA2017: Og vinderne er! De skulle have beholdt Bernie »