Bottas kommer næppe til Mercedes

Williams, og især deres primære sponsor Martini, ser ikke ud til at være klar til at slippe Bottas. Den store økonomiske gevinst Mercedes angiveligt er klar til at tilbyde holdet, er ikke stor nok til at kompensere dem for tabet i styrke.

Billeder fra Mexico 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/12 2016 klokken 14:12

Mercedes har angiveligt tilbudt Williams, at deres udgifter til dem vil blive halveret i 2017, samtidig med at de vil få Wehrlein kvit og frit, hvis bare Mercedes kan få Bottas.

Tilbuddet har vakt tilstrækkelig interesse hos det private hold til, at de har talt yderligere sammen, men angiveligt ikke nok til at de kan blive enige.

Pat Symonds, Williams tekniske chef, har udtalt til Gazetta dello Sport, at Bottas er yderst vigtig for holdet.

”Folk undervurderer ofte vigtigheden i kontinuitet," kom det fra Symmonds. ”Uagtet alt det udstyr vi har, så er det køreren der binder det hele sammen.”

At Bottas også vil få en stor rolle i forhold til holdets nye mand, den canadiske teenager Lance Stroll, hjælper heller ikke ligefrem på Mercedes chance for at vriste finnen fri af kontrakten med Williams.

Pat Symonds
Copyright Formula1.com


”Udskiftning af en kører giver arbejde. Udskiftning af to giver udfordringer”.

”Man har behov for at have en kører som referencepunkt, især i en sæson med regelændringer, som den vi går i møde”, sluttede Symonds.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sådan blev dækkene brugt i år Honda: Her skal en ny aftale være på plads »