Mercedes offentliggør F1 jobannonce - Ansøg nu

Kan du bremse og især accelerere? Så er det nu, du skal til tastaturet, hvis du vil have jobbet som Lewis Hamiltons makker hos Mercedes AMG F1. Teamet har netop lagt en jobannonce op, og (næsten) alle kan ansøge.

Nico Rosberg . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 9/12 2016 klokken 10:12

Kan du køre en Formel 1-racer? Og især hurtigt? Kan du bremse? Og især accelerere? Kommer du godt ud af det med din makker?

Hvis du kan du svare ja til ovenstående spørgsmål, er du efter al sandsynlighed blandt kandidaterne til sædet ved siden af Lewis Hamilton hos Mercedes AMG F1.

Dine kommende kollegaer hos Mercedes AMG (- Nico Rosberg).
Copyright Mercedes AMG


I bestræbelserne for at finde en afløser for den nybagte verdensmester Nico Rosberg, som overraskende indgav sin afskedsansøgning efter sejren i Abu Dhabi, har Mercedes nu lagt en officiel jobannonce ud på annoncesiden hos Autosport.

I annoncen understreges det, at ansøgeren skal være ”ansvarlig for at køre en F1-racer ved baneevents, inklusive demonstrationer, test og grand prix”, og skal kunne bevise at ”have evner til at styre, bremse, og, i særdeleshed, accelerere”.

Endvidere skal ansøgeren evne at give teknisk feedback og have gode kommunikationsevner, være i stand til at identificere styrker og svagheder hos konkurrerende teams samt have ”ekstrem tålmodighed” i kontakten med medier.

Lønniveauet angives ikke men beskrives dog som ”attraktiv”. Endelig er der en god frokostordning, attraktiv bilordning og motionsrum på arbejdspladsen.

Læs ansøgningen herunder. Først til mølle... og bliv den næste dansker i Formel 1:

Mercedes søger en afløser for Nico Rosberg.
Copyright Mercedes AMG


PS (det med småt):
For ikke at skuffe danske ansøgere for meget skal det nævnes, at annoncen er en såkaldt spoof. Men det skal bestemt ikke afholde håbefulde danskere fra at prøve lykken. Det er dog en fordel at være i besiddelse af en F1 Superlicens.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams: Okay at Lance laver fejl Massa vil have fuldtidsjob »