Officielt: Perez bliver hos Force India

Der har været gisnet om det længe, og her til aften bekræftede Sergio Perez endelig, at han fortsætter hos Force India i 2017.

Sergio Perez under interview . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/10 2016 klokken 21:10

Kort før kvalifikationen til Malaysias Grand Prix havde Sergio Perez, sagt med et politikerudtryk, uld i mund, når han blev spurgt om, hvor karrieren vil fortsætte i 2017. Ville det være Renault? Williams? Ferrari? Men Perez svarede, at en annoncering snart ville komme.

Det gjorde den så her søndag aften, hvor mexicaneren selv skrev den på Twitter.

”Hej alle sammen,” startede den. ”Som I alle ved, har der det sidste stykke tid været en del spekulation om min fremtid, og hvem andre end mig selv kan svare på det spørgsmål.”

”Jeg fortsætter hos Force India. Jeg er meget glad for at være en del af det team og glad for at jeg kan fortsætte karrieren med dem og mine mexicanske sponsorer. Jeg takker dem for at vise mig den store interesse. Det motiverer mig kolossalt og presser mig til at yde det bedste.”

Sergio Perez.
Copyright Sauber Motorsport


”Nu nærmer det mexicanske grand prix sig, og jeg læder mig til at se jer alle der, og jeg håber at det kommer til at gå bedre end sidste gang.”

”Af hele mit hjerte sender jeg jer alle et stort kram og takker jer for jeres kærlighed,” slutter den sympatiske, mexicanske kører beskeden i sit tweet.

Perez sluttede på P6 på Sepang i dag, søndag, og med teamkammeraten Nico Hülkenberg på P8, hvormed Force India rykkede tre point længere væk fra Williams, som er nærmeste konkurrent i kampen om verdensmesterskabet for konstruktører.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Straf til Vettel Palmer lykkelig »