Palmer lykkelig

Jolyon Palmer er lykkelig over endelig at have fået point. Det har været tæt på før, men selv om det er smuttet de andre gange, lykkedes det i Malaysia.

Jolyon Palmer, Kina 2016 . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2016 klokken 10:10

”Jeg er lykkelig over endelig at have fået point i Formel 1," kom det fra Jolyon Palmer efter løbet i Malaysia, der betød at han sikrede sig sit første VM-point i Formel 1 nogensinde.

Kevin Magnussen har stået for holdets hidtil eneste to pointgivende placeringer, men var uheldig under det malaysiske grand prix som endte med en DNF, hvilket betød at han var en af dem foran Palmer, der gjorde det muligt for briten at score point.

”Holdet gjorde alt det rigtige og denne weekend, som havde været rigtig god for mig, med undtagelse af kvalifikationen, endte med det bedste resultat vi havde mulighed for,” tilføjede Palmer.

”Vi var heldige med at Hamilton udgik til sidst, men vi søgte også heldet," sluttede den glade brite, der dog også lige huskede at rose holdet for en perfekt strategi, der hjalp ham op fra en startplacering som nummer 19 til et slutresultat som nummer 10.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Perez bliver hos Force India Straf til Haas »