Champagne i sko smager ikke godt

Det kan Mark Webber skrive under på, efter at have smagt den kombi på podiet i Belgien.

Daniel Ricciardo. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 30/8 2016 klokken 10:08

Der findes rigtig mange måder at fejre en sejr på, når man står på podiet. Nogen hopper rigtig højt og nogen bruger bare deres fingre til at signalere et eller andet. Der findes også mange måder, at drikke champagne på, mens man står oppe på podiet. Der er den velkendte, hvor man forsøger at bunde en hel flaske, hvilket aldrig går helt godt. Så er der også den, hvor man drikker af en pokal, hvilket kan være svært da nogle af Formel 1-pokalerne ikke er til at drikke af.

Daniel Ricciardo har dog opfundet en ny trend og den skulle hans landsmand Mark Webber udsættes for, da han kom op på podiet, efter det belgiske grand prix.

Mark Webber drikker af Daniel Ricciardos sko.
Copyright Red Bull Contentpool


Her fik den tidligere Formel 1-kører nemlig Ricciardos sko i hånden og så var det bare at drikke champagne af den. Det var noget Webber aldrig har prøvet før og han kommer heller ikke til det igen.

"Det var ikke særlig rart, men jeg vidste det ville ske. Da jeg fandt ud af, at jeg skulle der op med Daniel, så viste jeg, at jeg nok ville blive presset til at lave en "shoey" og drikke af hans sko. Det smagte ikke særlig godt for at sige det mildt, men det var bare for sjov. Daniel var helt oppe at køre og jeg hoppede med på vognen og sådan er det," lyder det fra den nuværende Porsche WEC-kører.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Contentpool


Daniel Ricciardo lavede selv en "shoey" da han sluttede på andenpladsen i det tyske grand prix inden sommerferien. Der gjorde han det dog med sin egen sko og det må vel være lidt noget andet. Altså en ting er at drikke champagne med sit eget sved i, noget andet er at skulle drikke det med en anden persons sved i, som Mark Webber blev udsat for.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Forfriskende, men farlig Lewis: Alonso burde ikke stoppe »