Forfriskende, men farlig

Max Verstappen er et friskt pust for Formel 1, men han er også et farligt et af slagsen, hvis man spørger Toto Wolff.

Køn pige med Max Verstappen-skilt. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 30/8 2016 klokken 10:08

Så var den gal igen, med ham den unge hollænder Max Verstappen. På Spa fik han endnu en gang nogle af de rutinerede kørere til at klage over ham over radioen, fordi han lavede nogen manøvre som var lige til grænsen, eller måske endda over. Den slags manøvre er efterhånden blevet hollænderens varemærke, fordi han er rigtig kold i de situationer, hvor nogen forsøger at overhale ham. Det er blandt andet den kyniske kørsel som gør, at mange fans måske synes han er alle tiders, mens hans kollegaer er trætte af ham, fordi han er for farlig.

Max Verstappen.
Copyright Red Bull Contentpool


Det er i hvert fald den holdning Toto Wolff fra Mercedes går og har, til ham den unge hollænder i Red Bull-raceren.

"Med Max Verstappen er det jo "Maximum Attack" hele tiden, hvilket jeg synes er meget forfriskende. Han hopper bare ind i feltet, uden respekt for noget og siger her er jeg og bruger sine albuer til at komme frem. På den måde minder han faktisk om andre legender som Ayrton Senna og Lewis Hamilton. Man kan også tydeligt se, at mange af kørerne er begyndt at tænke sig om en ekstra gang før de overhaler ham. FIA har da heller ikke straffet ham endnu, men det kommer nok. Jeg må dog sige, at jeg synes han er forfriskende, men farlig, men sådan er motorsport jo," lyder det fra Mercedes teamchefen.

Toto Wolff
Copyright Mercedes AMG


Nu nævner Toto Wolff selv Ayrton Senna og Lewis Hamilton, som nogle af de store legender, som er kommet ind i feltet og har haft en mere kynisk tilgang til tingene. Man kunne måske også smide Michael Schumacher ind i den kategori, fordi den tyske legende var også en bisse i ny og næ. Ordet bisse er i øvrigt et ord, som passer meget godt på mange af sportens legender, så måske sidder vi her om en 20-30 år og taler om Max Verstappen, som vi taler om Schumacher og Senna.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hulken: Rødt flag kostede Champagne i sko smager ikke godt »