Manor: Ingen deadline

Rio Haryantos kontrakt er udløbet, men der er ingen deadline på, hvornår han skal komme med penge, for at få en ny kontrakt.

Rio Haryanto Barcelona februar 2016 . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 6/8 2016 klokken 22:08

I den første halvdel af sæsonen er det Pascal Wehrlein og Rio Haryanto, som har siddet i de to Manor-racere, men det er måske snart slut. Det er nemlig sådan at indoneseren er løbet tør for penge, så hans kontrakt faktisk stoppede efter det ungarske grand prix. Haryanto fik dog lov at køre "gratis" i Tyskland, fordi det var svært at finde en ny kører, med så kort varsel. Nu er kontrakten så helt udløbet, men det behøver det ikke at betyde, at Haryanto er ude af Formel 1.

Rio Haryanto
Copyright Manor Racing


Manors teamchef Dave Ryan fortæller nemlig, at teamet ikke har nogen deadline på, hvornår Rio Haryanto skal komme med flere penge og at de vil trække den så længe de nu kan, for at give ham de bedste chancer.

"Jeg har sagt det mange gange før og vores plan har ikke ændret sig. Vores plan er at have Rio som en del af holdet resten af sæsonen. Det er det vi alle sammen vil og det er det vi satser på, men vi er nødt til at have en backup plan, hvis det ikke lykkedes. Derfor har vi en masse folk som kigger på andre løsninger, men det er løsninger vi forhåbentlig ikke for brug for. Derfor er der heller ikke rigtig nogen deadline, der kommer måske et punkt, hvor vi ikke kan trække den længere, men der er ingen rigtig deadline," lyder det for Dave Ryan.

Pascal Wehrlein og Rio Haryanto
Copyright Manor Racing


Uden at kende til måden man laver forretning på hos Manor, så skulle man tro at der alligevel er en deadline som hedder Belgiens Grand Prix, men ind til da vil de nok gøre alt for at få Rio Haryanto tilbage i bilen. Skulle det glippe er der flere muligheder, som man kan tage i brug. Man har sine egne kørere i form af Alexander Rossi, Will Stevens og Jordan King, som man kunne sætte i bilen, men man kunne også vælge en anden løsning. Der går nemlig rygter om at Mercedes vil have Esteban Ocon i bilen, mens McLaren gerne vil have Stoffel Vandoorne ud at køre, så det bliver spændende at se, hvad der sker.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sådan tilbringer kørerne deres sommerferie Belgiens GP: Kørernes dækvalg »