Sådan tilbringer kørerne deres sommerferie

Formel 1 holder sommerferie - skrækkeligt! FIA har beordret alle kørere og alle ansatte på en 3 uger lang sommerferie. Vi har samlet sammen fra kørernes posts på sociale medier og hér kan du læse hvordan de forskellige kørere bruger deres sommerferie.

Jaime Alguersuari kører en strandtur i sidste års RB5 Copyright Gerson_Sepulveda/Red Bull Racing . Copyright Red Bull Racing

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 5/8 2016 klokken 13:08

Som vi skrev om i tirsdags, så har Pirelli taget hul på et omfattende testprogram af deres 2017-dæk, som er en smule bredere end de dæk som de har leveret til Formel 1 siden 2011, hvor de overtog for Bridgestone.
Det betyder at både Sebastian Vettel og Esteban Gutierrez allerede har været i gang med at teste på Fiorano.

Lewis Hamilton har vendt sit private jetfly mod Barbados, hvor han tilbringer tiden med venner og familie. Han har også delt en del billedere på Twitter, hvor han træner hårdt, så den står ikke kun på sol og cocktails.



Valtteri Bottas er en stor fan af næsten al sport, så for ham er der kun ét sted at være i disse dage: Rio. Han er naturligvis taget til OL for at følge de finske atleter og alle de andre.

Sergio Perez er taget til Las Vegas med en stor flok venner, mens han overvejer om han kan snuppe Kevins plads hos Renault.
Fernando Alonso er også taget til Guds eget land. Han holder ferie i Palm Springs (CA) hvor han passer formen med lidt cykling.

Max Verstappen afslører ikke hvor han er henne, men det ser varmt ud!


OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault vil hurtigere til tops Manor: Ingen deadline »