Lad os nu være i fred

Kritikken hagler ned over Ferrari, men nu vil Maurizio Arrivabene gerne have at folk lader dem få arbejdsro.

Maurizio Arrivabene . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/7 2016 klokken 10:07

Før sæsonen gik i gang regnede alle med, at Ferrari skulle være den store udfordre til Mercedes. Det har de da også har været i store dele af sæsonen, men de har været meget længere fra Mercedes end folk havde troet de ville være. På det seneste er de så gået hen og blevet overhalet af Red Bull, hvilket gør dette til en mareridtssæson for de stejlende hingste fra Maranello. Det har naturligvis givet en masse kritik til teamet over de seneste mange måneder, men nu gider Maurizio Arrivabene altså ikke høre på det mere.

Maurizio Arrivabene
Copyright Ferrari Media


Derfor beder Ferrari-teamchefen nu alle kritikkerne om at holde mund, så teamet kan få arbejdsro til at komme tilbage på sporet igen.

"Folk har så travlt hele tiden, først ville i alle vide, hvad der skulle ske med Kimi Räikkönen. Nu er det så på plads, så går i videre til det næste og det er om James Allison skal overtage mit job. Lad os nu bare arbejde i fred, så vi kan komme tilbage på sporet," lyder det fra Arrivabene.

Sebastian Vettel og James Allison
Copyright Ferrari Media


Ferrari hentede tre sæsoner i løbet af sidste sæson, men de har ikke formået at vinde nogle løb ind til videre i denne sæson. Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen har dog hentet en del podieplaceringer hjem til teamet, men ikke i de to seneste løb. Her har de måtte se sig forvist til lavere placeringer, fordi Red Bull har overhalet dem inden om. Derfor må man sige at kritikken af Ferrari er på sin plads, men Arrivabene har nok også ret i, at de ikke kan få klaret problemerne, hvis de ikke får arbejdsro.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button: Ikke noget holdene skal bestemme Mercedes kan ikke slappe af »