Monacos GP: Vejrudsigten

Det er tid til Monacos Grand Prix og skal man tro vejrudsigten, så kan det ende med at blive en våd affære

Monaco 2015 . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/5 2016 klokken 22:05

Formel 1-feltet har hold en friweekend, men fra på torsdag går det løs igen. Her skal de to første træninger op til Monacos Grand Prix nemlig køres. Weekenden i Monaco bliver en weekend med godt vejr for det meste, men skal man tro prognoserne så kan den slutte med at være meget våd.

Torsdag, hvor træningerne køres skulle vejret være lidt skyet, men med overvejende solskin. Temperaturen skulle være på omkring 22 grader, mens risikoen for regn skulle være helt nede på 10%.

Fredag skulle blive lidt varmere end torsdag, nemlig 25 grader og pletvis overskyet. Der køres dog ikke på banen fredag, så mere krudt vil vi ikke bruge på den dag.

Lørdag køres den tredje frie træning og kvalifikationen, men det ser ikke umiddelbart ud til at vejret får nogle indflydelse på kvalifikationen. Risikoen for regn er nemlig helt nede på nul, mens temperaturen skulle ligge på omkring 24 grader.

Søndag kan dog ende med at blive meget spændende. Temperaturen skulle ligge på omkring 22 grader, men risikoen for regn er helt oppe på 70%, hvilket er rimelig meget. Ud over det så siger prognoserne lige pt. at regnen kommer i perioden 14-17 og passer det, så får vi jo et regnvejrs løb, men lad os nu se det er jo kun prognoser.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Vejrudsigten Canadas GP: Vejrudsigten »