Ferrari har ikke vist, hvad de virkelig kan

Ferrari har drillet Mercedes en smule i begyndelsen af sæsonen, men de har også været ramt af uheld. Derfor mener Nico Rosberg ikke omverdenen har set, hvad Ferrari i virkeligheden kan.

Kimi Raikkonen . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 20/4 2016 klokken 17:04

De var hurtige under pre-season træningerne i Barcelona og de har til tider vist god fart under løbene, men Ferrari har ikke haft lejlighed til at vise deres sande fart. De har nemlig været ramt af en del uheld i sæsonens tre første løb, hvilket har betydet at Ferrari ikke har kunne drille Mercedes så meget som mange havde forventet.

Nico Rosberg Australien 2016
Copyright Mercedes


Lige netop det faktum at Ferrari har været ramt af uheld gør også, at Nico Rosberg og resten af Mercedes teamet ikke kan slappe af, fordi Ferrari kan meget vel være stærkere end det de har vist hidtil mener Rosberg.

"Ferrari har ikke haft mulighed for at vise, hvad de virkelig kan. De har været meget uheldige og er blevet ramt af uheld hele tiden, så vi ved ikke hvor de står henne. Vi tror dog de ligger ret tæt på os, når det kommer til fart. Derfor er vi nød til at bevare fokus, fordi ellers kan Ferrari måske slå os," lyder det fra Rosberg.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Ferraris sæsonstart har rent uheldsmæssigt set således ud. I Australien gik man på den forkerte taktik under det røde flag, hvor Kimi Räikkönen så også udgik pga. problemer med motoren. I Bahrain var det så Sebastian Vettels tur til at udgå med motorproblemer. I Kina gik det lidt bedre og dog, fordi begge biler gennemførte godt nok, men de kørte sammen i første sving og blev sat tilbage.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kvinder ville ikke blive taget seriøst Færre motorer fra 2018? »