Hamilton skylder ikke noget

Lewis Hamilton mener ikke, at han skylder Formel 1 noget som helst, fordi ingen reklamerer mere for sporten, end han gør.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Daimler Benz

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 19/4 2016 klokken 19:04

Lewis Hamilton har længe haft et ry for at være en kører, der leveret jetset-liv uden for banen, et ry som også har fået nogen til at mene, at verdensmesteren ikke bruger nok tid på sin sport. Her tænkes der bl.a. på, at verdensmesteren ikke reklamerer nok eller deltager i tilstrækkelig med events, som er med til at promovere Formel 1.

Hamilton selv mener dog ikke, at han skylder sporten at gøre mere. Snarere tværtimod.

Lewis Hamilton
Copyright Mercedes AMG GP


Selv mener Hamilton, at han er den kører, som deltager i flest events til fordel for Formel 1. Derfor mener han ikke, at han skylder Formel 1 noget som helst.

"Jeg har faktisk lavet mere reklame for sporten, end nogen anden kører har. Jeg har deltaget i flere events en nogen anden kører har, ja, jeg har måske endda deltaget i flere events til fordel for Formel 1 end alle kørerne sammenlagt. Jeg har været i Formel 1 i snart ti år, og jeg har givet sporten min sved og mine tårer, så jeg synes ikke jeg skylder den noget," lyder det fra Hamilton.

Lewis Hamilton.
Copyright Daimler Benz


Interviewet med Lewis Hamilton er lavet af TV-kanalen CNN. Derfor vides det ikke, om Hamilton sigter til alle kørere, der nogensinde har kørt Formel 1, eller alle kørerne i det nuværende felt, når han siger "mere end nogen anden kører". Dog må man sige, at briten har klaret det ret godt, hvis han sigter til alle kørere, der nogensinde har kørt Formel 1.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Paul Hemberys trusler virkede! Ferrari kan stadig vinde titlen »