Alonso fortryder skifte hvis...

Fernando Alonso forlod som bekendt Ferrari efter 2014 sæsonen og det skifte vil han fortryde, hvis Ferrari vinder verdensmesterskabet i år.

Billeder fra Japan 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 17/3 2016 klokken 14:03

I slutningen af 2014 sæsonen valgte spanske Fernando Alonso at sige farvel og tak til Ferrari, fordi han ville tilbage og køre for McLaren. Alonso mente nemlig ikke at han kunne vinde verdensmesterskabet med Ferrari, men at han derimod kunne gøre det med McLaren.

Fernando Alonso i Ferrari tøj
Copyright Ferrari Media


Alonsos comeback sæson til McLaren blev dog ikke nogen stor succes, mens man hos Ferrari lige pludselig begyndte at vinde løb igen og begyndte at kunne drille Mercedes. Meget tyder på at Ferrari kan gøre det samme igen i denne sæson og, hvis de skulle blive verdensmester vil Alonso fortryde at han forlod det italienske team.

"Vinder de verdensmesterskabet vil jeg sikkert fortryde, at jeg skiftede. Jeg havde jo kontrakt med dem til og med denne sæson, men jeg valgte at forlade dem. Vinder de vil jeg føle at jeg havde haft muligheden for at vinde verdensmesterskabet, hvis jeg kunne køre så godt som den kører som vinder," udtaler Fernando Alonso.

Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


Nu er der så sikkert nogen som tænker "har vi ikke hørt ham sige det før?" og jo det er helt korrekt. Fernando Alonso udtalte nemlig det samme flere gange i løbet af sidste sæson, så det begynder efterhånden at lyde som om den tidligere spanske verdensmester har fortrudt at han forlod Ferrari.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen: Det er vigtigt at være loyal Nye radioregler svære at styre »