Rossi fortsætter hos Manor

Han fik ikke et fast sæde, men Manor Racing har ikke glemt Alexander Rossi. Amerikaneren er nemlig blevet officiel reserve-kører for det lille team.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Manor Marussia F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 9/3 2016 klokken 18:03

I sidste sæson fik Alexander Rossi fem løb i den røde, hvide og blå Manor-racer. I de fem løb gjorde den unge amerikaner det udmærket og han hentede en tolvteplads som sit bedste resultat.

Alexander Rossi
Copyright Manor Marussia F1 Team


Det var dog ikke nok til at sikre et sæde hos Manor Racing, som har valgt at satse på det tyske Mercedes-talent Pascal Wehrlein og indonesiske Rio Haryanto. Rossi er dog ikke røget helt ud af teamet, han er nemlig blevet deres officielle reserve-kører og det er har han det okay med, når han nu ikke kunne blive fast kører for teamet.

"Jeg var skuffet over ikke at få et fast sæde hos Manor Racing, men når det nu ikke kunne være anderledes er det her trods alt en god måde at holde sig inde i varmen på. Jeg har investeret for meget tid i min Formel 1-drøm til at lade det her slå mig ud," lyder det fra Rossi.

Alexander Rossi
Copyright Manor Marussia F1 Team


Rossi kommer til at være reserve-kører i 11 af sæsonens 21 løb, hvoraf det første han er med til er det russiske Grand Prix. Ved siden af jobbet som reserve-kører for Manor skal Rossi nemlig kører IndyCar for Andretti-Herta Autosport, så han kan kun være reserve-kører i de weekender, hvor der ikke kørers IndyCar.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff sælger sine Williams aktier Force India ejer jagtes »