Wolff sælger sine Williams aktier

Mercedes teamchef, Toto Wolff, har netop solgt de sidste aktier han havde i Williams-teamet.

Ungarns GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 9/3 2016 klokken 17:03

Toto Wolff har været teamchef for Mercedes AMG F1 teamet siden Januar 2013, men inden han kom til Mercedes var han hos Williams-teamet. Wolff var ikke blot en del af Williams, han var faktisk medejer.

Billeder fra Bahrain 2014
Copyright Mercedes AMG


Tilbage i 2009 købte Wolff 15% af Williams F1, men nu har han altså solgt den sidste del af de aktier til en amerikansk rigmand ved navn Brad Hollinger. Det har dog ikke været en let beslutning for østrigske Wolff og han er overrasket over, hvor meget det har betydet for ham at være en del af Williams.

"Jeg er overrasket over, hvor rørt jeg er blevet over det her salg. Det er et salg som betyder jeg ikke længere har nogen forbindelse til Williams F1 eller Sir Frank Williams. Jeg er dog stolt over at have været en del af et team, som er så passioneret omkring sporten," siger Wolff.

Tre af Totos drenge på podiet i Mexico
Copyright Williams F1 Team


Det kan virke underligt, at en teamchef fra et team har haft aktier i et andet, men det kan også give nogle sjove oplevelser. Det fik Toto Wolff f.eks. under det østrigske og italienske Grand Prix i 2014, hvor de to Mercedes fabriksbiler nemlig sluttede foran begge Williams-racere, hvilket betød at Wolff havde folk på 1, 2, 3 og 4 pladsen.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Boullier på vej ud? Rossi fortsætter hos Manor »