Ecclestone: Lotus ude, hvis Renault ikke køber

Bernie Ecclestone er overbevist om, at Lotus ikke vil fortsætte i Formel 1, hvis det ikke lykkes for dem at nå til enighed med Renault om et opkøb.

Christian Horner og Bernie Ecclestone . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 1/12 2015 klokken 10:12

Det lå ellers i kortene, da Renault tilbage i september udsendte en hensigtserklæring, men situationen har ikke ændret sig siden, og den franske motorproducent tøver stadig med et opkøb af Lotus.

Det har efterladt Lotus i en finansiel usikkerhed, og medmindre Renault snart tager en beslutning, så forventer Bernie Ecclestone, at Lotus er så godt som ude af sporten.

Til motorsport.com udtaler han følgende:
"Jeg er sikker på, at de vil stoppe. De har kørt deres forretning uden succes, og de har ikke penge nok til at fortsætte."

Ifølge rapporter har Renaults motor aftale med Red Bull forårsaget en smule ballade i forhold til den franske producents aftale med FOM.

Renault var i forhandlinger med Formula One Management vedrørende et motortilbud, og den sideløbende aftale med Red Bull har gjort, at situationen har ændret sig.

"Vi lavede et tilbud, hvor Renault kom tilbage og sagde, at de var tilfredse med tilbuddet, hvis vi ændrede det her, det her og det her. Vi blev enige om at købe motorer fra dem til at levere til holdene."

"Så de havde et tilbud fra os på bordet om at købe motorer til at sælge til Red Bull, for at sikre, at de fik en motor, og så går de selv ud og laver en aftale med Red Bull. Vi forsøgte at hjælpe, men de havde ikke brug for hjælp og gjorde det på egen hånd i stedet."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dennis: Kevin udførte ikke opgaven godt nok Mercedes er til at slå »