Kaltenborn utilfreds med kørerne

Saubers teamchef Monisha Kaltenborn melder klart ud efter et noget rodet løb for holdet i USA. Teamchefen er langt fra tilfreds med holdets to kørere. ”At man ikke kender banen er ingen undskyldning.”

Spaniens GP 2015 . Copyright Sauber Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/10 2015 klokken 12:10

Felipe Nasr og Marcus Ericsson var så dygtige, at de ramte ind i hinanden kort efter starten på det amerikanske Formel 1 Grand Prix i sidste weekend, hvilket sendte Felipe Nasr i pit efter en frisk forvinge og friske dæk efter blot en enkelt omgang.

En manøvre Monisha Kaltenborn langt fra syntes var fantastisk. Faktisk var hun så utilfreds med kørerne, især Nasr, at hun for en sjælden gangs skyld valgte at kritisere dem offentligt efterfølgende, dog uden at sætte navn på den, hun var mindst imponeret af.

”Det er ikke en undskyldning ikke at have styr på en bane, bare fordi man ikke har kørt på den før,” kom det rettet direkte mod Nasr, der havde sin debut på banen i Texas i weekenden.

Felipe Nasr endte med at pitte hele 5 gange i løbet, dels på grund af hans egen kørsel, og dels fordi holdet havde en dårlig strategi, der blev ramt af perioderne under Safety Car.

Det betød så også, at det ikke kun var kørerne, der fik en røffel. Holdet gik heller ikke ram forbi.

”Stort set alt, hvad der ikke må ske under et løb, skete,” kom det hårdt fra Monisha Kaltenborn. ”Det kan vi absolut ikke være tilfredse med, og det må på ingen måde ske igen!"

"At det lykkedes at få point med hjem, var rent held, og vi kan ikke leve på held!" sluttede hun vredt.

Sauber mandskabet får en chance for at rette op på deres fadæser allerede i den kommende weekend, når der køres Formel 1 i Mexico.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BREAKING: Magnussen skal teste for Porsche Toro Rosso tæt på ny motoraftale »