Perez frygter for Magnussens F1-fremtid

I et interview op til weekendens Formel Grand Prix i Austin, Texas, udtrykker Force India-køreren Sergio Perez bekymring for Kevin Magnussens fremtid i Formel 1. Og mexicaneren ved, hvad han taler om.

Billeder fra Japan 2015 . Copyright Sahara Force India

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 23/10 2015 klokken 15:10

Sergio Perez frygter for, at Kevin Magnussen, som erstattede den mexicanske kører hos McLaren i slutningen af 2013, kommer til at kæmpe for at holde sin Formel 1-karriere i live nu, hvor danskeren også har stemplet ind i klubben af fyrede McLaren-kørere.

"Det er en skam for Kevin, for han kom ind i teamet i en meget vanskelig periode hos McLaren, som svarede til min tid hos dem," udtalte Force India-køreren til journalister i Austin, Texas, hvor weekendens amerikanske Grand Prix afholdes.

Sergio Perez, mens han stadig var hos McLaren.
Copyright Pirelli


"Jeg var heldig at finde et andet team og dermed holde liv i min Formel 1-karriere. Det kommer til at blive sværere for ham, fordi der ikke er mange sæder tilbage, og når han samtidig har været væk fra Formel 1 i et år."

"Jeg håber virkelig, det vil lykkes for ham at finde et sæde, for han fortjener en plads i sporten," lød det fra Perez, der, ligesom Magnussen, også har prøvet følelsen af at frygte for sin fremtid.

Som det ser ud nu, er eneste oplagte sædemulighed for Magnussen hos Lotus, der i øjeblikket venter på at blive overtaget af Renault.

Hvilket sæde sætter Kevin Magnussen sig i?. Her er det til Australiens GP 2015, hvor han knapt nåede én omgang - måske hans sidste.
Copyright McLaren Media


Amerikanske Haas F1 mangler dog også at offentliggøre teamkammeraten til nyerhvervede Romain Grosjean, men da teamet har Ferrari som motorleverandør, er det mest oplagt, at amerikanerne napper en Ferrari-testkører. Varmeste emne til det sæde er derfor Ferrari-reserven, den sponsorstærke Esteban Gutierrez.

Ovenstående hypotese forstærkes yderligere af, at Haas’ teamchef Günther Steiner i denne uge mere specifikt fortalte, hvad man er på udkig efter.

"Nogen der har kørt en F1’er af den nuværende generation. Penge er også altid vigtige, fordi det koster temmelig meget (at drive et team, red.). Og så er Nordamerika et dejligt sted for en kører at komme fra," sagde han.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny motor og straf til Seb og Kimi USA's GP: 1. frie træning »