Ny motor og straf til Seb og Kimi

Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen får begge nye motorer i deres biler, når det går løs med det amerikanske Grand Prix. Det er den femte motor, teamet tager i brug, så de to Ferrari kørere får en straf med i købet.

Billeder fra Japan 2015 . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/10 2015 klokken 21:10

Når Formel 1 feltet tager hul på det amerikanske Grand Prix i morgen, bliver det med en ny motor i de to Ferrari racere. Det er den femte motor, det italienske team tager i brug i denne sæson, så det medfører en straf til Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen. De er begge blevet tildelt en straf på 10 grid placeringer.

Kimi Räikkönen foran Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Den straf er dog ikke noget, der går Sebastian Vettel meget på, den tidligere tyske verdensmester bakker nemlig teamet op i deres beslutning om at tage den nye motor i brug.

"Det hele har hele tiden været meningen. Ja, vi får 10 placeringers straf, men det har vi vidst hele tiden. Vores mål har hele tiden været at have den bedst mulige motor klar til alle løbene i sæsonen, og det kræver, at vi skifter motoren her i USA," siger Vettel.

Lewis Hamilton
Copyright Mercedes AMG


Hos konkurrenterne fra Mercedes kan dette motorskifte dog være en hjælpende hånd. Det gør nemlig Lewis Hamiltons chancer for at genvinde VM titlen allerede i denne weekend meget større.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Räikkönen fortryder intet Perez frygter for Magnussens F1-fremtid »