Hamilton modstander af Red Bull samarbejde

Først var det Toto Wolff, og nu melder verdensmester Lewis Hamilton sig også på banen som modstander, af et muligt motor samarbejde mellem Mercedes og Red Bull.

Ungarns GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 4/9 2015 klokken 19:09

Den anden dag kunne man her på siden læse, at Mercedes teamchef Toto Wolff ikke mente det var en god ide, hvis Mercedes begynder at levere motorer til Red Bull. Toto Wolff er dog langt fra den eneste hos Mercedes, der har den holdning.

Lewis Hamilton og Toto Wolff fejre sidste års verdensmesterskab
Copyright Mercedes AMG


Formel 1 verdensmesteren Lewis Hamilton, mener nemlig også det ville være en meget dårlig ide, hvis Mercedes skal levere motorer til den østrigske konkurrent.

"Det er en meget dårlig ide, hvis vi gerne vil vinde mesterskabet. Red Bull er et godt hold, så at give dem vores motorer ville være lige så slemt som, hvis Ferrari skulle køre med Mercedes motor. Ud over det, så er der heller ikke nogen grund til, at de skal have vores motor. Der er ikke nogen økonomisk gevinst i det, set fra vores side. Vi er gode nok som vi er" siger Hamilton.

Lewis Hamilton foran en Red Bull
Copyright Pirelli


Red Bull har en sæson tilbage, af deres aftale med Renault. Men det østrigske team, gør i følge flere rygter alt for at slippe ud af den kontrakt et år før tid. Men det bliver vist mere og mere tydligt, at folkene der er involveret omkring Mercedes GP, ikke håber Red Bull slipper ud af kontrakten med Renault, så de skal dele motorer med Red Bull. Flere rygter siger også, at Williams heller ikke skulle være vilde med ideen om en Mercedes motor i Red Bull raceren.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mere straf til Red Bull McLaren: Plads til Kevin i 2016 »