Williams beholder Bottas og Massa

Det er netop blevet offentliggjort, at Williams forstsætter ned den nuværende kørerbesætning til næste sæson.

Valtteri Bottas og Felipe Massa . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 3/9 2015 klokken 11:09

Vi nærmer os, det sidste Grand Prix på europæisk jord i denne sæson. Det betyder også, at flere og flere teams, er begyndt at tænke på 2016 sæsonen. Flere teams har allerede bekræftet, deres kørerbesætning for den kommende sæson og nu blev det Williams teamets tur, til at annoncere deres to kørere til næste sæson.

Felipe Massa
Copyright Williams F1 Team


Der er dog ikke den store overraskelse over, Williamses valg af kørere til næste sæson. Det bliver nemlig de to nuværende kørere, Valtteri Bottas og Felipe Massa, der fortsat skal køre for det engelske team. Det har de to kørere netop fortalt, i en twitter video, som teamet selv har lagt op.

"Hej alle sammen Valtteri og jeg har en rigtig god nyhed, vi gerne vil fortælle jer" Starter Massa med, at sige inden Bottas overtager.

"Vi bliver begge hos holdet, til sæson og det er vi begge meget glade for. Vi vil arbejde rigtig hårdt for nogle gode resultater" siger Bottas.

Valtteri Bottas
Copyright Williams F1 Team


Felipe Massa var i gang med det sidste år af, sin oprindelige kontrakt med Williams, men det forlyder han har fået en ny et årig kontrakt. Bottas havde kontrakt med Williams til og med næste sæson, men han har været rygtet væk til bland andet Ferrari i løbet af sommeren, men han fortsætter altså hos Williams.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda forventer udfordringer Yderligere straf til McLaren »