Honda forventer udfordringer

Monza banen i Italien, er en af de mest krævende baner for motorkræft på kalenderen, noget Honda igen og igen har vist, at de har svært ved at leverer. Nu forbereder den japanske motorleverandør sig på et svært løb.

Alonso . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/9 2015 klokken 11:09

Når en sælger siger at der er udfordringer, mener de ofte problemer.

Honda har meldt ud, her få dage før det går løs på den legendariske italienske bane i Monza Park, at de forbereder sig på et hårdt og udfordrende løb.

Hos Honda er men fuldt ud klar over, at Monza kræver motorkræfter og gerne massere af dem.

Selvom Honda kom med en udmelding fyldt med selvtillid op til Belgiens Grand Prix, om at de nu havde en motor der var lige så kraftfuld som Ferraris, viste løbet at det må være den i Manor Marussia raceren de hentydede til.

I Belgien sikrede Honda sig og McLaren også, at de havde motorer nok til den resterende del af sæsonen (håber de på), hvilket igen burde tale til fordel for holdet, der så vil kunne skrue lidt mere op for effekten.

Men til trods for alle de positive ting, så forbereder de sig altså på udfordringer, hvilket er meget anderledes end de udmeldinger vi ellers har hørt fra dem.
Måske er det også et spil for galleriet, så vi denne gang vil se en hurtig McLaren?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fantastisk løb på Spa Williams beholder Bottas og Massa »