Vettel: Kimi skal blive

Den tidligere tyske verdensmester, Sebastian Vettel, ønsker at beholde sin gode ven Kimi Räikkönen hos Ferrari i endnu en sæson.

Kimi Raikkonen . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 29/6 2015 klokken 20:06

Der er meget snak omkring Kimi Räikkönens fremtid i disse dage. Beholder Ferrari ham, eller bliver han fyret? Ja, det er det store spørgsmål. Der er dog ingen tvivl om Kimis fremtid, hvis man spørger hans holdkammerat og gode ven Sebastian Vettel.

De to venner, fra før de blev holdkammerarter
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Står det til tyskeren, så skal Ferrari beholde Räikkönen i endnu en sæson.

”Jeg er godt tilfreds med Kimi. Som jeg har sagt før, så har vi stor respekt for hinanden. Der er ingen ballade i vores samarbejde, han er lige til at arbejde sammen med. Det kan godt være, de sidste par løb ikke lige er gået hans vej, men det er normalt i Formel 1. Se på mig, jeg havde fire rigtig gode år, og så et år, hvor alt gik galt. Så hurtigt kan tingene ændre sig,” siger Vettel.

Sebastian Vettel
Copyright Copyright Ferrari Media


En ting er de sportslige resultater, og de skal selvfølgelig ikke undervurderes. Dog må man også sige, at en kører som Vettel har været indblandet i en del ballade med sine teamkammerater før i tiden. Derfor kunne det måske være en rigtig god ide for Ferrari, at tage Vettel med på råd, når Räikkönens fremtid skal afgøres. Hvorfor skabe ballade i stalden, hvis man har to gode kørere, der arbejder godt sammen og er gode venner?

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari bør overveje at trække sig Folk tager fejl af Massa »