Kimi vil udfordres

Mens den strategiske gruppe diskuterer fremtidige planer for sporten, så melder Kimi Raikkonen nu ud, at han ønsker, at sporten skal være mere interessant og udfordrende.

Monaco 2015 . Copyright Ferrari Media

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 1/6 2015 klokken 13:06

Udtalelserne kommer efter, at F1's strategiske gruppe afholdte et yderst vitalt møde ved Biggin Hill, der skulle ændre fremtiden for sporten radikalt.

Planerne går nu i retning af biler, der er fem til seks sekunder hurtigere, med bredere dæk, mere aerodynamik og en reducering af bilernes totalvægt.
Derudover blev der også diskuteret højere omdrejninger på motorerne, forhøjet lydniveau, samt muligheden for påfyldning undervejs i løbet.

Kimi Raikkonen kommenterer nu forslagene, som han hilser velkommen, men samtidig også ønsker, at det bliver mere udfordrende for kørerne.

"Selvfølgelig er der nogle ting, som skal ændres, således at det bliver interessant og udfordrende for os kørere", udtaler han til planetf1.com

"Det ville være fedt at få bilerne til at køre fem til seks sekunder hurtigere, men det er ikke den eneste måde at gøre sporten interessant på."

Adspurgt om det ville forbedre oplevelsen at fjerne radiokommunikationen, svarer Raikkonen: "Overordnet tror jeg ikke, at det er noget specielt stort aspekt for nogle af kørerne, og fjerne radiokommunikationen vil naturligvis ændre en hel del, og i starten ville der nok være nogle af os, der ikke ville gennemføre løbene, men for mig at se er det ikke den rigtige vej."


Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vi bruger heller ikke tokens Kevin og Ron på charmetur i Danmark »